Ceva cu legume :)

de kukibella in Mancaruri de post, 7 Feb 2012 | 6888 vizualizari

 

şi uite ca ma apucai eu sa fac ce facura turcii la plevna:)))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr conopida
  • ceva telina
  • morcov
  • 1 fir de praz
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • marar
  • faina 550 gr
  • ulei de masline
  • 40 gr unt topit şi racit
  • 20 gr.drojdie uscata,
  • faina 550 gr
  • 50 ml.lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceva cu legume :):

am fiert zarzavaturele  şi le-am lasat la racit.

drojdia cu un pic de lapte cald ,1/2 de sare,1 lingura de faina le-am amestecat şi le-am lasat la dospit.

zarzavaturile se farama se adauga compozitia de drojdie,untul,oul,sare ,piper,faina

se framanta aluatul daca mai este nevoie se mai adauga faina .

se lasa la dospit,din 10 ın 10 min.se framanta aluatul; se adauga mararul tocat şi iar se framanta.

se lasa sa se odihneasca compozitia ptr.apox.20 min.

se pune ıntr-o tava unsa cu ulei la 180 grade ptr.ınca 30 min.

dupa 20 de min.se unge compozitia cu oul ramas şi se presara mac

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceva cu legume :)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci