Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
şi uite ca ma apucai eu sa fac ce facura turcii la plevna:)))
am fiert zarzavaturele şi le-am lasat la racit.
drojdia cu un pic de lapte cald ,1/2 de sare,1 lingura de faina le-am amestecat şi le-am lasat la dospit.
zarzavaturile se farama se adauga compozitia de drojdie,untul,oul,sare ,piper,faina
se framanta aluatul daca mai este nevoie se mai adauga faina .
se lasa la dospit,din 10 ın 10 min.se framanta aluatul; se adauga mararul tocat şi iar se framanta.
se lasa sa se odihneasca compozitia ptr.apox.20 min.
se pune ıntr-o tava unsa cu ulei la 180 grade ptr.ınca 30 min.
dupa 20 de min.se unge compozitia cu oul ramas şi se presara mac
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult